A Prosztetikus kontaktlencsék a szem torzító hegeinek, sérülésinek, a cornea elszürkülésének fedésére szolgálnak, kozmetikai rehabilitációs céllal.

A rendelést mindig orvosi vizsgálat előzi meg, és ekkor történik az Önnek legmegfelelőbb típusú megoldás kiválasztása.

A Visusmed szemészet 2 féle lágy lencsét és az un. Prosthetic kagylót alkalmazza az ilyen elváltozások megoldására. A Prosthetic Shell (kagyló) – egy színes kagyló sérült, zsugorodott szemek kozmetikai rehabilitációjára!

A színek kiválasztásánál a cél a még ép szem színének leginkább megfelelő lencse adaptálása. A standard színnel (színskáláról) választható lencsék esetében a kiválasztott színnel fog a lencse ill. a kagyló érkezni.

Lehetőség van fotó alapján, kézzel festett lencse rendelésére is. Ennek ára azonban jóval magasabb, mint a standard lencséké, és a lencsék reprodukálhatósága (csere esetén az újra gyártás) nem mindig sikerül tökéletesre, mivel ezeket a lencséket egyedileg, kézzel festik fotó alapján.

Lencsetípusok

Cantor Prosthetic

Széles paraméter választékkal rendelhető 38% víztartalmú lágy lencse. A színek kiválasztása színskálával történik.

Nissel Custom Hand-Painted

Legszélesebb paraméter választékú 77% víztartalmú lágy lencse. A lencsére a színt fotó alapján kézzel festik. Valamennyi termék rendelhető átlátszó, és természetesen fekete pupillával is. A lencsék szállítása, általában 6-8 hét között mozog. 

Prosthetic Shell (kagyló)

Széles paraméter választékkal rendelhető kagyló.. A színek kiválasztása 72 féle mintát tartalmazó színskálából történik.

Bővebb információkért hívják a +36-70-544-4520 telefonszámot, vagy foglaljon időpontot a rendelésre.